Terrasoverkapping premies

Nog niet heel erg lang geleden waren er nog premies voor allerlei types zonnewering, waaronder ook de terrasoverkapping.
Helaas zijn deze premies terug ingetrokken en heb je niet meer zo veel financiële voordelen waarop je beroep kan doen bij het plaatsen van een terrasoverkapping.

Toch is er nog eentje waarbij je een vrij groot financieel voordeel kan opdoen! Je maakt immers kans op een BTW vermindering van 21% naar 6%! Van de totale kostprijs gaat dus al 15% terug in je eigen zakken.

terrasoverkapping premiesHoe maak ik kans op deze BTW vermindering?

In principe is dit erg eenvoudig en kan iedereen er beroep op doen. Voldoe aan deze voorwaarden en je hebt de vermindering op zak!

– Het huis waar je het bijgebouw bijplaatst is minimaal vijf jaar oud. Dit huis is ook jouw privé woning.

– Het plaatsen van het bijgebouwd gebeurt door een geregistreerd aannemer. Zwartwerkende aannemers kunnen uiteraard niet van deze regelgeving profiteren.

– Je beschikt over een verkoopfactuur uitgegeven door de geregistreerde aannemer, en gefactuureerd aan jou (de eigenaar van de private woning).

Voorbeeld: Op een totaalprijs van 1000 euro betaalde je reeds 210 euro aan BTW.
Door deze regelgeving betaal je slechts 60 euro, en wordt je terrasoverkapping dus 150 euro goedkoper!  • Een terrasoverkapping plaatsen? Vergelijken loont!

    Een terrasoverkapping plaatsen doe je niet zomaar. Het is immers een kleine investering. Om de beste kwaliteit aan de beste prijs te krijgen zit er maar één ding op: contact leggen met verschillende vakmannen. Via Terrasoverkapping-info.be kan je nu gratis online offertes aanvragen bij vakmannen uit jouw regio.
    Vraag hier vrijblijvend offertes aan bij verschillende specialisten in terrasoverkappingen en zonwering.